een goede
workflow
is mensenwerk
Grip begint
bij begrijpen

1 september 2021

Altijd de juiste verloning dankzij rooster software

Salarisstrookjes waarop de juiste toeslag ontbreekt: heeft jouw backoffice team er ook zijn handen vol aan? Nemen medewerkers regelmatig contact op vanwege een onjuiste verloning? En wordt de loonadministratie dan achteraf handmatig gewijzigd? Zonde, al dat dubbele werk. Gelukkig hebben wij de oplossing voor een overzichtelijke, nauwkeurige verloning!

Toeslagen in de schoonmaakbranche

Een juiste verloning is in de schoonmaakbranche vaak een grote uitdaging. Als schoonmaakbedrijf heb je namelijk te maken met allerlei toeslagen: reguliere die in de arbeidsovereenkomst staan, maar ook nog vele andere. Zo hebben medewerkers soms recht op een wasvergoeding. En wanneer jouw medewerker leidinggeeft aan andere collega’s, heeft hij of zij recht op een voorman of -vrouw toeslag. Maar onder toeslagen vallen bijvoorbeeld ook de reiskosten- en onkostenvergoeding.

Schoonmaakbedrijf met digitale verloning

Alle soorten toeslagen waar je medewerkers mogelijk recht op hebben, kun je met Link2clean koppelen aan je rooster of één specifieke schoonmaaktaak. Heeft jouw medewerker tijdelijk een voorman of -vrouw functie? Vul de exacte periode in en onze rooster software stopt de toeslag automatisch na de einddatum.

Hoe dat werkt? Per medewerker wordt de urenregistratie automatisch doorgestuurd naar je loonadministratie. Inclusief eventuele overuren én toeslagen conform de schoonmaak cao looncodes. Het enige dat hiervoor nodig is, is een koppeling met je ERP-systeem. En dit levert je concreet de volgende voordelen op:

  • Minder fouten
  • Geen handmatige wijzigingen achteraf
  • Tevreden medewerkers met een tijdig juiste verloning
  • Een loonadministratie op orde
  • Financiële duidelijkheid

Rooster software features

Gebruikmaken van slimme rooster software biedt overigens nog veel meer voordelen. Uiteraard kun je hiermee ook automatisch medewerkers inroosteren. En wat dacht je bijvoorbeeld van digitale werkbonnen, een overzichtelijke materieelplanning, automatische notificaties én soepele communicatie via het ingebouwde klantportaal? Link2clean bevat allerlei features, specifiek ontwikkeld voor de schoonmaakbranche. Een aantal tevreden schoonmaakbedrijvenvertelt je hier graag meer over.

Demo rooster software

Wil jij ook een overzichtelijke en geautomatiseerde loonadministratie? Vraag dan direct een demo aan van onze Link2clean rooster software. Hierin laten we je stap voor stap zien wat de software voor jouw schoonmaakbedrijf kan betekenen!

Altijd de juiste verloning dankzij de Link2clean roostersoftware voor de schoonmaakbranche.

Stroomlijn je weekrooster en uren

De mogelijkheden zijn eindeloos

Benieuwd of Link2clean past bij jouw organisatie? Vraag een demo aan! Hierin laat ik je zien hoe de rooster software werkt én denk ik graag met je mee over een efficiëntieslag in jouw schoonmaakproces.

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Bas Otting
    +31 88 000 65 00 bas@way2connect.nl