Over ons

Grip begint bij begrijpen

Met onze expertise op het gebied van personeelsplanning en kennis van de schoonmaakbranche weten we precies hoe je je processen kunt optimaliseren. En we weten ook waar het vaak misgaat: bij uniforme, verouderde, niet-gebruiksvriendelijke software die niet aansluit op je bestaande systemen. We kunnen ons voorstellen dat dit een grote ergernis is binnen je schoonmaakbedrijf die onnodig veel tijd en energie kost. Dat kan anders!

We maken ons jouw proces eigen

Wij leren je proces eerst goed kennen. De doelen, de routing, de rollen van de mensen in het proces, de risico’s én de verbeterkansen. Bij Way2connect staat de term ‘begrip’ centraal. Eerst begrijpen, dan begrepen worden, dat is onze bedrijfscultuur. We luisteren naar jou, naar onze samenwerkingspartners en naar elkaar. Samen optrekken en successen boeken; daar worden we enthousiast van.

Kennis van schoonmaakbranche

De schoonmaakbranche is erg specifiek: het weekrooster, de personeelsplanning en een juiste urenverwerking zijn essentieel voor het succes. Met onze software zijn we in staat om deze onderdelen drastisch voor je te verbeteren. Zodra we je schoonmaakproces van binnen en buiten kennen, doen we een stapje terug en kijken we met een frisse blik. Dat werkt. Dankzij een goede analyse is onze Link2clean software altijd gebruiksvriendelijk, overzichtelijk én up-to-date.

Een succesvol proces is mensenwerk

Heb jij een sterke drive tot verbeteren, vernieuwen en pionieren? Vind je het een uitdaging om bedrijfsprocessen optimaal te laten functioneren dankzij innovatieve planning software? En werk je daarnaast graag in een losse, zelfstandige, informele en verantwoordelijke sfeer? Dan leren we jou graag beter kennen! Reageer op één van onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk de vacatures