Planning en rooster software

Slimme software voor
de schoonmaakbranche
Waarom is planning en rooster software belangrijk voor schoonmaakbedrijven?

Het efficiënt inroosteren van je schoonmaakpersoneel kan een uitdaging zijn. Medewerkers werken flexibel en de werktijden veranderen regelmatig. Daarnaast kost al het handmatige werk veel tijd en energie van je objectleiders die vaak een gigantische buitendienst aansturen. Met slimme planning en rooster software kun je dit werk automatiseren: meer overzicht, tijd, werkplezier én tevreden klanten!

Welke onderdelen zitten in de planning en rooster software?

De schoonmaakbranche is erg specifiek: het weekrooster, de losse bonnen, de inzet van materieel en een juiste urenregistratie zijn essentieel voor het behalen van succes. Met onze expertise op het gebied van roostering en de ervaring met schoonmaakbedrijven weten we precies hoe je deze onderdelen kunt optimaliseren. De Link2clean software sluit hier naadloos op aan en automatiseert daarnaast nog veel meer andere aspecten van je bedrijfsproces.

Bekijk alle onderdelen van Link2clean

Wat zijn de voordelen van de software van Way2connect?

Automatiseren en digitaliseren hoeft niet moeilijk te zijn. In tegendeel: het moet juist gemak opleveren. En dat doet onze slimme software! Zeg dag tegen tijdrovende en onoverzichtelijke communicatie en administratie en maak kennis met onder meer de volgende voordelen:

 • Specifiek voor schoonmaakbedrijven;
 • Gebruiksvriendelijk;
 • Integratie met verschillende ERP-systemen zoals AFAS;
 • Volledig object- en contractmanagement;
 • Eenvoudig wijzigen van dagplanning en rooster;
 • Mogelijkheid om formulieren, bijlagen en instructies aan werkbonnen toe te voegen;
 • Snelle en altijd bereikbare servicedesk met verstand van de schoonmaakbranche.

Stroomlijn je weekrooster en uren

De mogelijkheden zijn eindeloos

Benieuwd of Link2clean bij jouw organisatie past? Vraag direct een demo aan of neem contact met mij op. Ik leer je organisatie en bedrijfsproces graag beter kennen en maak je klaar voor de toekomst!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

  Rajae Regui
  +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl