Aanpak

Zó optimaliseren wij
jouw processen

Collect

Allereerst leren we jou en je proces graag beter kennen. Met welke software wordt er op dit moment gewerkt? Is een integratie met andere softwaresystemen gewenst? En welke bedrijfsprocessen wil je verbeteren?

Collect
Conclude

Conclude

Doordat we het volledige proces in kaart hebben gebracht, kunnen we goed met je meedenken. We hebben veel kennis van de schoonmaakbranche en weten daardoor precies wat er allemaal mogelijk is op het gebied van automatisering.

Concept

Op basis van de analyse werken we een concept uit dat precies aansluit bij jouw wensen. Met als doel: meer efficiëntie in bijvoorbeeld je personeelsplanning, weekroosters, materieelbeheer en urenregistratie. En om verrassingen te voorkomen, is de volledige implementatie gebaseerd op een vaste prijs.

Concept
Create

Create

Vervolgens configureren we de software, zodat deze aansluit op het concept. Als het uitgebreid getest is, draaien we een pilot bij jou op locatie met een aantal medewerkers om de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid te garanderen. Verloopt het weekrooster en de verwerking van de taken vloeiend? Dan volgt er een feestelijke livegang!

Control

Na de livegang stopt onze samenwerking natuurlijk niet. We houden nauwkeurig in de gaten of de Link2clean software het weekrooster optimaliseert. Met onze snelle helpdesk ben je verzekerd van continuïteit en heb je alle tijd om je te focussen op het succes van jouw organisatie.

Control

De workflow van jouw schoonmaakbedrijf optimaliseren?

Efficiënter roosteren dankzij gebruiksvriendelijke, vernieuwende software specifiek voor de schoonmaakbranche. We regelen het graag voor je!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan





    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl