een goede
workflow
is mensenwerk
Grip begint
bij begrijpen

28 april 2021

Nieuw: Link2clean roadmap-sessies

Wil jij meedenken over de functionaliteiten van onze rooster software Link2clean? En was jij tijdens onze eerste roadmap-sessie nog niet aanwezig? Niet getreurd: vanwege het succes van de eerste editie in maart bieden wij gebruikers nu elk kwartaal de mogelijkheid om met ons mee te denken over de ontwikkeling van Link2clean.

Meedenken over de rooster software voor de schoonmaakbranche

Tijdens de Link2clean roadmap-sessie gaan we met elkaar in gesprek over de rooster software. Sluit de software volledig aan bij jouw processen of zou een aanpassing je enorm helpen? Mis je misschien bepaalde functies? Of ben je gewoon benieuwd hoe andere bedrijven de software toepassen? Dan is de roadmap-sessie die we elk kwartaal organiseren hét moment om dit bespreekbaar te maken.

Houd je mail in de gaten

Over een paar weken ontvang je als klant van ons een uitnodiging om mee te praten. Laten we samen de beste rooster software voor de schoonmaakbranche creëren!

rooster software

Stroomlijn je weekrooster en uren

De mogelijkheden zijn eindeloos

Benieuwd of Link2clean past bij jouw organisatie? Vraag een demo aan! Hierin laat ik je zien hoe de rooster software werkt én denk ik graag met je mee over een efficiëntieslag in jouw schoonmaakproces.

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl