een goede
workflow
is mensenwerk
Grip begint
bij begrijpen

10 juni 2020

Webinar: Overwin de planberg

Heb jij ook te maken met een groeiende ‘planberg’ voor je buitendienst nu werkzaamheden niet volgens plan doorgaan? Wie ga je dan straks als eerste helpen als alle werkzaamheden weer hervat worden? Is het bij de klant waarmee je de beste relatie hebt, degene die het meeste betaalt of die het hardste schreeuwt?

Hoe plan je terugkerend onderhoud voor volgend jaar weer in? Als je het onderhoud van april naar juli moet verzetten, ga je dan volgend jaar in april of in juli? En hoe zet je planners nu slim in om later meer omzet te genereren? Hoe creëer je verkoopkansen vanuit ‘de planberg’?

Tijdens het webinar ‘Overwin de planberg’ op 7 mei j.l. gingen Bas Otting en Bart van Oosterhout dieper in op deze en vele andere vragen, zodat jij tijdens én na de Corona-crisis het meeste uit je buitendienstplanning haalt!

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Taken prioriteren
  • Terugkerend onderhoud inplannen
  • Het maximale uit de planberg halen
  • Planners nu al slim inzetten

Stroomlijn je weekrooster en uren

De mogelijkheden zijn eindeloos

Benieuwd of Link2clean past bij jouw organisatie? Vraag een demo aan! Hierin laat ik je zien hoe de rooster software werkt én denk ik graag met je mee over een efficiëntieslag in jouw schoonmaakproces.

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan





    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl